Gratinované filé

50 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
425 kcal
Bílkoviny
41 g
Tuky
23 g
Sacharidy
33 g
Vláknina
19 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté porce filé pokapeme citronovou šťávou a necháme chvíli uležet.
  • 2
    Slaninu nakrájíme na kostičky a opečeme. Filé osolíme, naskládáme do vymazané zapékací mísy a potřeme hořčicí. Na jednotlivé porce klademe plátky okurek, sekané kapary a kostičky opečené slaniny. Vše zalijeme 1/8l kyselé smetany a posypeme nastrouhaným sýrem. Zapečeme v troubě dorůžova.
  • 3
    Podáváme s pečenými bramborami a hlávkovým salátem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.