Gratinované filé s lečem
30 min.
Ingredience
- 1lžičkaSůl
- 40gramůMáslo čerstvé
- 400gramůLečo sterilované
- 500gramůFilé z aljašské tresky
- 1lžíceMouka pšeničná hladká T 650
- 100gramůSýr Eidam cihla 40%
- 80mililitrůKečup
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
305 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
15 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
16 mg
Vápník
2 g
Postup přípravy
- 1Omyté a osušené porce filé osolíme, poprášíme moukou a zvolna opečeme po obou stranách na rozehřátém másle.
- 2Lečo chvíli povaříme do zhoustnutí a promícháme s kečupem.
- 3Opečené filé urovnáme do zapékací mísy, pokryjeme lečem a poklademe sýrem nakrájeným na plátky.
- 4Pokrm zapékáme v silně vyhřáté troubě, dokud se sýr neroztaví. Ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.