Gratinované filé s lečem

30 min.
Česká republika

Ingredience

    • 1lžičkaSůl
    • 40gramůMáslo čerstvé
    • 400gramůLečo sterilované
    • 500gramůFilé z aljašské tresky
    • 1lžíceMouka pšeničná hladká T 650
    • 100gramůSýr Eidam cihla 40%
    • 80mililitrůKečup
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
305 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
15 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
16 mg
Vápník
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté a osušené porce filé osolíme, poprášíme moukou a zvolna opečeme po obou stranách na rozehřátém másle.
  • 2
    Lečo chvíli povaříme do zhoustnutí a promícháme s kečupem.
  • 3
    Opečené filé urovnáme do zapékací mísy, pokryjeme lečem a poklademe sýrem nakrájeným na plátky.
  • 4
    Pokrm zapékáme v silně vyhřáté troubě, dokud se sýr neroztaví. Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.