Gratinované krůtí kenelky

65 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
739 kcal
Bílkoviny
46 g
Tuky
44 g
Sacharidy
40 g
Vláknina
100 mg
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Krůtí maso dvakrát umeleme, osolíme, přidáme chilli, studené pálené těsto a vejce. V porcelánové míse vše utřeme do hladka.
  • 2
    Lžicí vykrajujeme z hotového těsta noky, které zavařujeme do osolené vroucí vody. Stáhneme plamen a noky „táhneme“ při teplotě 90°C přibližně 12 minut.
  • 3
    Uvařené noky scedíme, narovnáme do ohnivzdorné misky, přelijeme bešamelovou omáčkou, posypeme strouhaným sýrem, pokapeme rozpuštěným máslem a prudce zapečeme.
  • 5
    Pálené těsto do paštik [56007]:
  • 6
    Osolené mléko přivedeme k varu, za stálého míchání vařečkou přisypáváme hladkou mouku, až je těsto vypracované a bez hrudek.
  • 7
    Odstavíme mimo plotnu a jedno po druhém vmícháme vejce.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.