Gratinované plněné vepřové kotlety

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
386 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
28 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
1 g
Cukr
927 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté kotlety vykostíme, tuk na okrajích odstraníme a do masa vyřízneme plochou kapsu.
  • 2
    Kapsy vymažeme hořčicí a naplníme párkem nakrájeným na kolečka a na plátky nakrájenou okurkou. Upevníme jehlami na závitky. Kotlety osolíme, poprášíme moukou a mletou paprikou a opečeme po obou stranách na rozehřátém sádle na pánvi.
  • 3
    Maso přendáme na jinou pánev, posypeme nastrouhaným sýrem a poklademe vločkami másla. Chvíli gratinujeme v silně vyhřáté troubě.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.