Gratinované přírodní telecí řízky se šunkou a žampiony

30 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
314 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
15 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
3 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso nakrájíme na řízky, odblaníme, lehce naklepeme, osolíme a mírně poprášíme moukou.
  • 2
    Maso opečeme na rozpáleném másle na mírném ohni po obou stranách celkem asi 7 minut. Řízky přendáme do zapékací mísy, položíme na ně plátky šunky a plátky žampionů podušených na zbylém másle. Povrch pokapeme máslem a krátce zapečeme.
  • 3
    Podáváme se suchou rýží nebo s bramborami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.