Gratinované vepřové plátky
40 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 2lžíceOlej stolní
- 1špetkaPaprika mletá sladká
- 1lžíceHořčice
- 150gramůSýr Eidam cihla 40%
- 20gramůMáslo čerstvé
- 8plátkůŠunkový salám
- 4plátkyVepřová kýta
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
209 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
17 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
529 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Plátky naklepeme, roztlačíme, zaprášíme paprikou a opečeme z obou stran na rozpáleném oleji.
- 2Plátky vložíme do gratinovacích misek nebo nízké zapékací nádoby, potřeme hořčicí, poklademe plátky salámu, nakrájenou cibulí, strouhaným sýrem a zakapeme rozpuštěným máslem.
- 3Dáme pod rozehřátý gril nebo do horké trouby a gratinujeme, až sýr zezlátne.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.