Gratinované vepřové plátky

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
209 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
17 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
529 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Plátky naklepeme, roztlačíme, zaprášíme paprikou a opečeme z obou stran na rozpáleném oleji.
  • 2
    Plátky vložíme do gratinovacích misek nebo nízké zapékací nádoby, potřeme hořčicí, poklademe plátky salámu, nakrájenou cibulí, strouhaným sýrem a zakapeme rozpuštěným máslem.
  • 3
    Dáme pod rozehřátý gril nebo do horké trouby a gratinujeme, až sýr zezlátne.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.