Gratinované vepřové řízky s kečupem
40 min.
Ingredience
- 1špetkaSůl
- 3lžíceOlej stolní
- 1špetkaPaprika mletá sladká
- 4lžíceKečup
- 150gramůSýr Eidam cihla 40%
- 20gramůMáslo čerstvé
- 1lžíceMouka pšeničná hladká T 650
- 4plátkyVepřová kýta
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
223 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
18 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
34 mg
Cukr
5 mg
Postup přípravy
- 1Maso nařízneme po okrajích, naklepeme, osolíme, zaprášíme moukou a mletou paprikou. Na rozpáleném oleji opečeme po obou stranách, přendáme do pekáčku nebo zapékací nádoby, potřeme kečupem, posypeme strouhaným sýrem, paprikou a zakapeme rozpuštěným máslem.
- 2Vložíme pod rozehřátý gril nebo dobře vyhřáté trouby a zapečeme, až se sýr roztaví a zezlátne.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.