Gratinované vepřové řízky s kečupem

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
223 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
18 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
34 mg
Cukr
5 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso nařízneme po okrajích, naklepeme, osolíme, zaprášíme moukou a mletou paprikou. Na rozpáleném oleji opečeme po obou stranách, přendáme do pekáčku nebo zapékací nádoby, potřeme kečupem, posypeme strouhaným sýrem, paprikou a zakapeme rozpuštěným máslem.
  • 2
    Vložíme pod rozehřátý gril nebo dobře vyhřáté trouby a zapečeme, až se sýr roztaví a zezlátne.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.