Gratinované vepřové řízky s vejci a salámem

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
746 kcal
Bílkoviny
49 g
Tuky
59 g
Sacharidy
4 g
Cukr
447 mg
Vápník
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso nakrájíme na řízky, po okrajích nařízneme, osolíme a po obou stranách opečeme na rozehřátém oleji.
  • 2
    Na jiné pánvi připravíme sázená vejce a salám nakrájený na kolečka opečeme na oleji.
  • 3
    Řízky vložíme do zapékacích misek, poklademe kolečky salámu, sázenými vejci a posypeme nastrouhaným sýrem. Povrch pokapeme rozpuštěným máslem.
  • 4
    Pokrm gratinujeme v silně vyhřáté troubě, až se sýr začne tavit.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.