Gratinovaný kapr na kmíně

30 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
445 kcal
Bílkoviny
42 g
Tuky
30 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
131 mg
Cukr
78 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné a omyté porce kapra osušíme, pokapeme citronovou šťávou, osolíme a posypeme kmínem. Necháme v chladničce asi 30 minut odležet.
  • 2
    Na pánvi na větší části rozehřátého másla opečeme porce ryby po obou stranách, vyjmeme a urovnáme do máslem vymazané zapékací mísy. Přelijeme vypečenou šťávou a poklademe sýrem nakrájeným na plátky.
  • 3
    Mísu vložíme do trouby pod rozehřátý gril a pokrm zprudka zapečeme dorůžova.
  • 4
    Vhodnou přílohou jsou vařené brambory a okurkový salát.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.