Gratinovaný kapr se šunkou

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
326 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
20 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
116 mg
Cukr
288 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné a omyté porce kapra pokapeme citronovou šťávou a necháme chvíli odležet.
  • 2
    Porce osušíme, osolíme, okořeníme mletou paprikou a poprášíme moukou. Zvolna je opečeme po obou stranách na rozehřátém oleji.
  • 3
    Opečené porce urovnáme do zapékací mísy a pokryjeme je směsí rozšlehaných vajec, nasekané šunky a nastrouhaného sýru. Gratinujeme v silně vyhřáté troubě, až se sýr roztaví.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.