Gratinovaný kapr se žampiony

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
475 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
36 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
382 mg
Cukr
782 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné a omyté porce kapra pokapeme citronovou šťávou a necháme chvíli odležet.
  • 2
    Porce opečeme po obou stranách na rozehřátém oleji, vyjmeme a přendáme na čistou pánev.
  • 3
    Očištěné, na plátky nakrájené žampiony osmahneme na másle, urovnáme kolem porcí kapra a přelijeme smetanou. Pokrm osolíme, posypeme nastrouhaným sýrem a gratinujeme v silně vyhřáté troubě, až se sýr roztaví.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.