Grilovaná svíčková po orientálsku

40 min.
Tunisko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
249 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
3 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
240 mg
Cukr
386 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso odblaníme, zbavíme tuku a naložíme na několik hodin do marinády.
  • 2
    Marinádu připravíme smícháním vína, sójové omáčky, zázvoru a prolisovaného česneku.
  • 3
    Maso vyjmeme z marinády, necháme okapat, osušíme a položíme na grilovací rošt potřený olejem.
  • 4
    Grilujeme zprudka asi 5 minut po každé straně, aby maso mělo kůrku a zůstalo uvnitř šťavnaté.
  • 5
    Hotové maso nakrájíme na plátky a osolíme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.