Grilovaná zelenina s řeřichou

18 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
220 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
11 g
Sacharidy
33 g
Vláknina
11 g
Cukr
14 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Tmavězelené části z jarních cibulek odřízneme. Cibulky očistíme a ty silnější podélně rozpůlíme. Rajčata s cuketou omyjeme a osušíme. Cuketu nakrájíme na 1/2 cm silné šikmé kroužky. Jablka rozkrájíme na čtvrtky, vykrojíme jádřince a každou čtvrtku nakrájíme na 3 stejné části. Zeleninu a jablka promícháme s 3 lžícemi oleje. Na omáčku smícháme citrónovou šťávu, sójovou omáčku a 3 lžíce oleje. Okořeníme pepřem a lístky tymiánu. Zeleninu uložíme na alobalovou misku a po každé straně grilujeme 4 minuty. Zeleninu posypeme řeřichou a podáváme s omáčkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.