Grilované hovězí kotlety s omáčku Chimichurri
20 min.
Ingredience
- 2kusyHovězí kotlety s kostí
- 1lžíceOlej olivový
- 175mililitrůOmáčka Chimichurri
- 1lžičkaPepř černý mletý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
412 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
36 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
1 g
Vápník
6 mg
Postup přípravy
- 1Maso i s kostí pokapeme olejem a ochutíme pepřem. Grilujeme na venkovním grilu nad středně žhavým uhlím cca 6min po každé straně, pokud chceme steaky krvavé, 8min pro středně propečené, nebo cca 12min pro dobře propečené.
- 2Poté maso osolíme, necháme 5min odpočinout, před podáváním odřízneme od kosti a nakrájíme na plátky.
- 3Podáváme teplé např.s omáčkou Chimichurri.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.