Grilované hovězí kotlety s omáčku Chimichurri

20 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
412 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
36 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
1 g
Vápník
6 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso i s kostí pokapeme olejem a ochutíme pepřem. Grilujeme na venkovním grilu nad středně žhavým uhlím cca 6min po každé straně, pokud chceme steaky krvavé, 8min pro středně propečené, nebo cca 12min pro dobře propečené.
  • 2
    Poté maso osolíme, necháme 5min odpočinout, před podáváním odřízneme od kosti a nakrájíme na plátky.
  • 3
    Podáváme teplé např.s omáčkou Chimichurri.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.