Grilované jehněčí maso s chřestem

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
584 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
37 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
83 mg
Cukr
12 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V misce smícháme prolisovaný česnek, sojovou omáčku a med. Směsí důkladně potřeme plátky masa a dáme do ledničky na hodinu marinovat.
  • 2
    Chřest zbavíme dřevnatých konců a potřeme je polovinou oleje. Gril rozehřejeme na střední teplotu a rošt potřeme olejem, aby se nám maso nepřichytávalo.
  • 3
    Plátky masa dáme na gril a grilujeme pět minut z každé strany. Plátky masa musí být propečené, avšak zůstat šťavnaté. Chřest grilujeme tři minuty, v průběhu grilování potíráme olejem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.