Grilované jehněčí se zázvorem

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
507 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
30 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
154 mg
Cukr
101 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Jehněčí maso nakrájíme na plátky, ty nařízneme z boku až do poloviny a naklepeme je. Maso důkladně potřeme prolisovaným česnekem a posypeme strouhaným zázvorem. Do naříznutých částí v mase vetřeme omáčku teriyaki. Maso necháme minimálně dvě hodiny marinovat.
  • 2
    Grilovací rošt důkladně potřeme olejem. Plátky masa grilujeme na prudkém ohni tři minuty z každé strany, poté teplotu snížíme a grilujeme dalších dvacet minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.