Grilované křepelky se švestkovou marinádou
30 min.
Ingredience
- 4kusyKřepelka
- 250mililitrůOmáčka švestková
- 1lžičkaKoření pěti vůní
- 150gramůHrášek mražený
- 1kusZelí čínské
- 1špetkaSůl
- 60mililitrůOlej olivový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
500 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
23 g
Sacharidy
38 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Křepelky podélně rozřízneme, odstraníme páteř a krk, osolíme. Švestkovou omáčku smícháme s kořením, do marinády namočíme křepelky. Zelí očistíme a pokrájíme na nudličky.
- 2Olej rozpálíme na grilovací pánvi, křepelky na něm po dobu 20 minut grilujeme, občas otočíme. Hrášek a zelí podusíme 3 minuty na páře, poté servírujeme s křepelkami.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.