Grilované křepelky se švestkovou marinádou

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
500 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
23 g
Sacharidy
38 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Křepelky podélně rozřízneme, odstraníme páteř a krk, osolíme. Švestkovou omáčku smícháme s kořením, do marinády namočíme křepelky. Zelí očistíme a pokrájíme na nudličky.
  • 2
    Olej rozpálíme na grilovací pánvi, křepelky na něm po dobu 20 minut grilujeme, občas otočíme. Hrášek a zelí podusíme 3 minuty na páře, poté servírujeme s křepelkami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.