Grilované kuře indické

30 min.
Indie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
301 kcal
Bílkoviny
44 g
Tuky
9 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
357 mg
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rozklepeme kuřecí prsíčka. Smícháme v misce olej, kari pastu, zázvor, kmín a cukr. Touto směsí potřeme kuřecí prsíčka po obou stranách a necháme stranou na později.
  • 2
    Připravíme si okurkovou rajtu tak, že oloupeme okurku a odstraníme semínka. Nastrouháme dužinu, posypeme solí a necháme v cedníku 10 minut odležet. Odstraníme sůl a vytlačíme spodkem lžíce z nastrouhané okurky vodu. Smícháme okurku s jogurtem a vmícháme mleté chilli. Dáme vychladit do ledničky.
  • 3
    Maso dáme na mřížku do grilu a 10 minut opékáme a jednou obrátíme.
  • 4
    Podáváme s okurkovou rajtou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.