Grilované radicchio
20 min.
Ingredience
- 12mililitrůBalsamico ocet
- 60mililitrůOlej olivový
- 2kusySalát hlávkový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
151 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
15 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
1 g
Cukr
449 mg
Postup přípravy
- 1Hlávky salátu zbavíme vnějších listů, dobře omyjeme a rozčtvrtíme.
- 2Osolíme, opepříme a zakápneme olivovým olejem.
- 3Salát necháme grilovat z obou stran do ztmavnutí a změknutí.
- 4Podáváme přelité zbytkem oleje a octem. Hodí se jako příloha ke grilovanému masu či jako součást antipasty.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.