Grilované sendviče
105 min.
Ingredience
- 1kilogramVepřová plec
- 40mililitrůOlej olivový
- 100gramůKoření grilovací
- 800gramůBageta
- Na salát
- 250gramůZelí hlávkové bílé
- 175gramůMrkev kořen
- 1kusCibule
- 6gramůSůl
- 5gramůCukr krupice
- 30mililitrůOcet vinný
Počet porcí:
8Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
674 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
32 g
Sacharidy
63 g
Vláknina
4 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Smícháme dva šáčky grilovacího koření s olejem, maso naporcujeme na 8 dílů, bohatě potřeme marinovací směsí. Vložíme do keramické mísy a necháme v chladnu marinovat několik hodin.
- 2Naložené maso rozložíme na gril a pozvolna opékáme za stálého otáčení 45 minut. Hotové maso zabalíme do alobalu, necháme dojít. Zatímco se maso griluje, připravíme salát. Do mísy nakrouháme zelí, přidáme nakrájenou cibuli a mrkev. Promícháme s cukrem, octem a solí, necháme 30 minut uležet.
- 3Hotové maso nakrájíme na plátky a podáváme v chlebové bagetě s porcí salátu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.