Grilované tortilly s vepřovým masem a ananasovou salsou

50 min.

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
300 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
18 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso nakrájené na nudličky promícháme s olejem, osolíme a opepříme. Maso rozložíme na rošt grilu a grilujeme po obou stranách dozlatova.
  • 2
    Příprava ananasové salsy: V míse promícháme scezenou kukuřici s nasekanou cibulí, nakrájenou chilli papričkou, nakrájenými rajčaty, nadrobno nakrájeným ananasem, nasekanou mátou, koriandrem a arašídy.
  • 3
    Grilované maso vmícháme do předem uvařené omáčky.
  • 4
    Na každou tortillu dáme lžíci zakysané smetany, na ni vepřové s omáčkou a navrch trochu salsy. Placky přeložíme a zavineme.
  • 5
    Naplněné tortilly grilujeme 1-2 minuty po každé straně.
  • 6
    Podáváme s dílky limetky a se zbylou salsou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.