Grilované vepřové kotlety s citronem a oreganem

23 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
466 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
18 g
Sacharidy
36 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V míse smícháme prolisovaný česnek, citronovou šťávu, oregano a olivový olej.
  • 2
    Ve směsi obalíme omyté a osušené kotlety. Necháme v chladničce 2 hodiny marinovat.
  • 3
    Marinované kotlety rozložíme na rošt grilu a nad středně žhavým uhlím grilujeme asi 4 minuty z každé strany.
  • 4
    Hotové kotlety osolíme a podáváme s čerstvým pečivem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.