Grilovaný chřest s hořčičnou marinádou

25 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
491 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
50 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
26 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Chřest očistíme škrabkou a opláchneme, potřeme polovinou marinády, urovnáme na gril a grilujeme tak dlouho, dokud povrch chřestu s marinádou nezkaramelizuje. Po zkaramelizování povrchu chřestu je pokrm hotov. Hotový pokrm potřeme zbylou polovinou marinády, kterou jsme rozmixovali v mixéru. Pokrm podáváme teplý.
  • 2
    Marináda:
  • 3
    Olivový olej dobře promícháme s hořčicí a ochutíme. Do druhé poloviny marinády, kterou budeme polévat grilovaný chřest, přidáme ocet a v mixéru ji promixujeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.