Grilovaný dezert

45 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
350 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
11 g
Sacharidy
61 g
Vláknina
9 g
Cukr
47 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omytá jablka, hrušky a oloupaný celer nahrubo nastrouháme, zakapeme citronovou šťávou. Přidáme rozinky, mleté oříšky, žloutky, cukr, vše dobře promícháme. Nakonec zlehka vmícháme pevný sníh, ušlehaný z bílků se špetkou soli.
  • 2
    Z alobalu utvoříme misky, vymažeme je olejem a naplníme připravenou směsí. Povrch alobalu necháme pootevřený.
  • 3
    Misky urovnáme na plech a dáme do trouby pod gril zapéci.
  • 4
    Dezert podáváme v alobalu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.