Grilovaný halibut
35 min.
Ingredience
- 500gramůHalibut atlantický
- 40gramůMáslo čerstvé
- 4špetkyTymián čerstvý
- 4špetkyPetržel - nať
- 4špetkyPaprika mletá sladká
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
212 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
11 g
Vláknina
134 mg
Cukr
21 mg
Postup přípravy
- 1Připravíme čtyři čtverce z alobalu. Do každého z nich vložíme jeden plátek halibuta, přidáme plátek mléka, posypeme z obou stran tymiánem, petrželkou a paprikou.
- 2Balíčky důkladně zabalíme, aby při grilování nevytékala šťáva. Maso grilujeme 25 minut, dokud není měkké a propečené.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.