Grilovaný kapr s koprovou směsí
18 min.
Ingredience
- 800gramůKapr obecný
- 1lžíceOlej rostlinný
- 80gramůMáslo čerstvé
- 2lžíceKopr čerstvý
- 1lžičkaSůl
- 1lžíceCitronová šťáva
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
417 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
29 g
Vláknina
70 mg
Cukr
39 mg
Postup přípravy
- 1Z očištěného, omytého a osušeného kapra nakrájíme 4 silné plátky a potřeme je olejem.
- 2Kapra grilujeme po každé straně 5 minut.
- 3V mezičase smícháme kopr nasekaný najemno s citronovou šťávou, rozpuštěným máslem a solí. Před koncem grilování porce kapra potíráme koprovou směsí.
- 4Před podáváním na talíři potřeme směsí i druhou stranu ryby.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.