Grilovaný mečoun s bylinkovým máslem
30 min.
Ingredience
- 4kusyFilé z mečouna
- 1kusLimetka
- 3lžíceOlej olivový
- 6kusůCibulka jarní
- 100gramůMáslo bylinkové
- 1lžičkaSůl
- 1kusFeferony
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
442 kcal
Bílkoviny
41 g
Tuky
28 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
1 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Porce ryby omyjeme a osušíme. Limetkovou kůru a šťávu smícháme s olejem, přidáme na kostičky nakrájenou feferonku a směsí rybu pokapeme. Necháme pod pokličkou asi 30 minut odležet.
- 2Porce mečouna spolu s očištěnou jarní cibulkou grilujeme po každé straně asi 5 minut. Během grilování je potíráme trochou bylinkového másla a podle chuti osolíme.
- 3Pokrm upravíme na talíře, obložíme zbylým bylinkovým máslem a posypeme nakrájenou cibulovou natí.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.