Grilovaný mořský ďas v alobalu
35 min.
Ingredience
- 500gramůMořský ďas
- 2stroužkyČesnek
- 1kusLimetka
- 40gramůMáslo čerstvé
- 100gramůRajčata
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
182 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
10 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
878 mg
Cukr
999 mg
Postup přípravy
- 1Připravíme dva kusy alobalu, na každý položíme jeden kus ryby. Po celé části filetu uděláme lehce nožem zářezy, do kterým vložíme prolisovaný česnek. Popřípadě můžeme česnekem rybu jen potřít.
- 2K rybě přidáme limetku, ze které vymáčkneme trochu šťávy a plátek másla. Poté přidáme rozpůlená rajčata a balíček důkladně uzavřeme.
- 3Vše vložíme na gril a grilujeme cca 25 minut z obou stran, dokud není ryba propečená a měkká. Ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.