Grilovaný mořský ďas v alobalu

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
182 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
10 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
878 mg
Cukr
999 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Připravíme dva kusy alobalu, na každý položíme jeden kus ryby. Po celé části filetu uděláme lehce nožem zářezy, do kterým vložíme prolisovaný česnek. Popřípadě můžeme česnekem rybu jen potřít.
  • 2
    K rybě přidáme limetku, ze které vymáčkneme trochu šťávy a plátek másla. Poté přidáme rozpůlená rajčata a balíček důkladně uzavřeme.
  • 3
    Vše vložíme na gril a grilujeme cca 25 minut z obou stran, dokud není ryba propečená a měkká. Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.