Grilovaný ovčí sýr
30 min.
Ingredience
- 2stroužkyČesnek
- 1lžícePepř růžový celý
- 5lžicOlej olivový
- 600gramůSýr ovčí tvrdý - Pecorino
- 5kusůTymián čerstvý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
744 kcal
Bílkoviny
44 g
Tuky
58 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
9 g
Cukr
25 mg
Postup přípravy
- 1Oloupaný česnek pokrájíme na plátky. Tymián omyjeme, lístky otrháme, kuličky pepře rozdrtíme a smícháme s česnekem, tymiánem i olivovým olejem.
- 2Ovčí sýr rozkrájíme na 4 plátky, položíme na mísu a pokapeme připravenou marinádou. Necháme pod pokličkou asi 2 hodiny uležet.
- 3Každý plátek sýra zabalíme do alobalu a grilujeme v troubě pod grilem cca 10 minut.
- 4Sýr vyjmeme z alobalu, podáváme s míchaným zeleninovým salátem a pita chlebem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.