Grilovaný ovčí sýr

30 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
744 kcal
Bílkoviny
44 g
Tuky
58 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
9 g
Cukr
25 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupaný česnek pokrájíme na plátky. Tymián omyjeme, lístky otrháme, kuličky pepře rozdrtíme a smícháme s česnekem, tymiánem i olivovým olejem.
  • 2
    Ovčí sýr rozkrájíme na 4 plátky, položíme na mísu a pokapeme připravenou marinádou. Necháme pod pokličkou asi 2 hodiny uležet.
  • 3
    Každý plátek sýra zabalíme do alobalu a grilujeme v troubě pod grilem cca 10 minut.
  • 4
    Sýr vyjmeme z alobalu, podáváme s míchaným zeleninovým salátem a pita chlebem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.