Grilovaný platýs v alobalu
40 min.
Ingredience
- 450gramůPlatýz - filety
- 1kusCitrony
- 4špetkyOregano sušené
- 40mililitrůMáslo čerstvé
- 1kusBageta
- 50mililitrůOmáčka olivová
- 40mililitrůOlej olivový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
449 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
21 g
Sacharidy
38 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Na alobal položíme filet z platýse, potřeme ho citronovou šťávou, přidáme špetku oregana a máslo. Vložíme na gril a grilujeme cca 25 minut.
- 2Mezitím pokrájíme na plátky bagetu, na poslední minutu grilování ji přidáme k balíčkům ryby. Před podáváním potřeme bagetu omáčkou a pokapeme olejem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.