Grilovaný pstruh s čínskou zeleninou
40 min.
Ingredience
- 50mililitrůOlej olivový
- 150gramůMed včelí
- 2lžíceSezam - semena
- 100gramůNudle rýžové
- 2kusyCibule
- 1kusKarotka
- 1špetkaZázvor mletý
- 1lžíceOcet vinný
- 3lžíceKoriandr čerstvý
- 400gramůPstruh
Počet porcí:
3Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
699 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
29 g
Sacharidy
80 g
Vláknina
4 g
Cukr
45 g
Postup přípravy
- 1Smícháme med a sezamové semínko, pstruhy směsí potřeme z obou stran. Polovinou marinády naplníme pstruha zevnitř. Předehřejeme gril na vysokou teplotu, potřeme olejem.
- 2Pstruha grilujeme z každé strany přibližně 7 minut. V průběhu grilování rybu potíráme zbylou marinádou. Grilujeme do té doby, něž půjde maso bez větších problémů oddělit od kosti.
- 3Rýžové nudle smícháme s karotkou, cibulí a zázvorem, přidáme koriandr s octem, vše zamícháme. Poté zeleninu přeneseme na grilovací desku a pečeme, dokud není příjemně měkká.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.