Grilováný žralok

15 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
447 kcal
Bílkoviny
53 g
Tuky
24 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
303 mg
Cukr
25 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Smícháme vinný ocet a olivový olej, přidáme bylinky a prolisovaný česnek a dobře promícháme. Žraloči maso naložíme na hodinu do vzniklé marinády a poté je grilujeme (2 minuty po každé straně na každý centimetr tloušťky masa).

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
po 15. 6. 2015
Maso chuťově nezajímavé, nebýt marinády za nic by to nestálo! 😔Bodíky dávám za ni. Zlatá treska!