Grilováný žralok
15 min.
Ingredience
- 1kilogramŽraločí steak
- 100mililitrůOcet vinný červený
- 50mililitrůOlej olivový
- 1kusBylinky čerstvé - svazek
- 2stroužkyČesnek
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
447 kcal
Bílkoviny
53 g
Tuky
24 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
303 mg
Cukr
25 mg
Postup přípravy
- 1Smícháme vinný ocet a olivový olej, přidáme bylinky a prolisovaný česnek a dobře promícháme. Žraloči maso naložíme na hodinu do vzniklé marinády a poté je grilujeme (2 minuty po každé straně na každý centimetr tloušťky masa).
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
po 15. 6. 2015
Maso chuťově nezajímavé, nebýt marinády za nic by to nestálo! 😔Bodíky dávám za ni. Zlatá treska!