Grundle po maďarsku
30 min.

Ingredience
- 1000gramůGrundle
- 4lžíceMouka pšeničná hrubá
- 1lžičkaPaprika mletá sladká
- 1lžičkaKmín celý
- 1lžičkaSůl
- 200mililitrůOlej rostlinný
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
966 kcal
Bílkoviny
74 g
Tuky
74 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
325 mg
Cukr
65 mg
Postup přípravy
- 1Očištěné, omyté a osušené rybky i s hlavou osolíme a okmínujeme. Obalíme je v hrubé mouce smíchané s mletou paprikou.
- 2Obalené grundle smažíme v pánvi na rozpáleném oleji, až se vypraží dokřupava.
- 3Ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.