Gruzínský ovocný salát s bílým vínem
20 min.
Ingredience
- 4kusyJablka
- 3kusyHrušky
- 2kusyPomeranč
- 200gramůHroznové víno
- 2lžíceBrandy
- 300mililitrůVíno bílé
- 1lžícePomerančová kůra
- 2lžíceCukr krupice
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
278 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
1 g
Sacharidy
57 g
Vláknina
8 g
Cukr
43 g
Postup přípravy
- 1Oprané, oloupané, jader i jádřinců zbavené ovoce nakrájíme na tenké plátky, kuličky vína rozpůlíme, vše vložíme do mísy, zasypeme cukrem, pokapeme koňakem a uložíme do chladna na 30 minut.
- 2Před podáváním salát zalijeme suchým bílým vínem a posypeme strouhanou pomerančovou kůrou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.