Hamburský guláš
105 min.
Ingredience
- 3kusyCibule
- 20gramůOlej stolní
- 1špetkaSůl
- 1špetkaMajoránka
- 1lžičkaPaprika mletá sladká
- 300gramůHovězí libové
- 10gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 80mililitrůVoda pitná
- 1lžičkaKmín drcený
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
375 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
18 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
3 g
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 1Na jemno nakrájenou cibulku zpěníme na oleji, přidáme kostky hovězího masa, opečeme, oslolíme, podlijeme vodou a dusíme.
- 2Před změknutím přidáme majoránku, kmín a papriku a dusíme doměkka.
- 3Ke konci šťávu zaprášíme moukou a krátce povaříme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.