Hermelín s brusinkami

30 min.
Česká republika
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
628 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
53 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
1 g
Cukr
16 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté brusinky posypeme cukrem a vaříme je za stálého míchání asi 10 minut. Necháme vychladnout.
  • 2
    Hermelíny rozkrojíme na dva silnější plátky. Obalíme je ve vejci a ve strouhance a osmažíme na rozehřátém oleji.
  • 3
    Teplý sýr ozdobíme brusinkami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
so 31. 10. 2015
Hermelín s brusinkami
Chuťově velmi dobrý recept, jen nevím, jestli by nebylo lepší smažit sýr v celku, protože i když jsem ho obalila dvakrát, tak i přesto mi vytekl.