Hermelín s brusinkami
30 min.
Ingredience
- 1kusVejce slepičí
- 4lžíceBrusinky
- 4lžíceCukr krupice
- 4lžíceStrouhanka
- 240gramůSýr Hermelín (Camember, Encián)
- 150mililitrůOlej stolní
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
628 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
53 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
1 g
Cukr
16 g
Postup přípravy
- 1Omyté brusinky posypeme cukrem a vaříme je za stálého míchání asi 10 minut. Necháme vychladnout.
- 2Hermelíny rozkrojíme na dva silnější plátky. Obalíme je ve vejci a ve strouhance a osmažíme na rozehřátém oleji.
- 3Teplý sýr ozdobíme brusinkami.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
so 31. 10. 2015
Hermelín s brusinkami
Chuťově velmi dobrý recept, jen nevím, jestli by nebylo lepší smažit sýr v celku, protože i když jsem ho obalila dvakrát, tak i přesto mi vytekl.