Hermelín v hnízdečku z klíčků a cukety

27 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
542 kcal
Bílkoviny
41 g
Tuky
36 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
6 g
Cukr
11 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Sýr hermelín necháme v alobalu (původní balení z obchodu) a jen sýr nařízneme do kříže a položíme na plech. Ten na 8-10 minut vložíme do trouby rozehřáté na 200 stupňů. Sýr by se neměl roztéct.
  • 2
    Mezitím na rozehřátém oleji orestujeme na plátky nebo kolečka nakrájenou zeleninu a žampiony. Vypneme sporák a přihodíme k zelenině klíčky mungo a promícháme. (Červený palmový olej dodá jídlu hezkou oranžovou barvu).
  • 3
    Na talíři vytvoříme hnízdo ze zeleniny a hub a do něj vložíme samotný bílý hermelín.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.