Hermelín v sýrovém těstíčku
18 min.
Ingredience
- 300gramůSýr Hermelín (Camember, Encián)
- 180mililitrůMléko polotučné
- 120gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 30gramůSýr Čedar
- 4gramySůl
- 10mililitrůOlej olivový
- 400gramůBramborová kaše
- 60gramůMáslo čerstvé
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
629 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
40 g
Sacharidy
42 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Do mísy nasypeme mouku, sůl, strouhaný sýr, přilijeme mléko, zakápneme olejem a vymícháme těstíčko. Hermelíny podélně rozkrojíme, každou půlku obalíme v sýrovém těstíčku a usmažíme na rozehřátém másle v pánvi dozlatova.
- 2Vhodnou přílohou je bramborová kaše.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.