Hermelínový salát s karamelovou zálivkou

25 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1109 kcal
Bílkoviny
49 g
Tuky
80 g
Sacharidy
54 g
Vláknina
8 g
Cukr
34 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli nakrájíme na tenké plátky, hermelín nakrájíme na kousky, ořechy nasekáme nahrubo. Oloupané pomeranče rozdělíme na dílky, sloupneme bílou slupku a dílky rozkrájíme.
  • 2
    V míse lehce promícháme pomeranče se sýrem a cibulí.
  • 3
    Salát podáváme v miskách, přelijeme karamelovou zálivkou a posypeme ořechy.
  • 4
    Karamelovou zálivku připravíme zkaramelizováním cukru, do kterého vmícháme ocet a povaříme. Do cukru vlijeme olej a přimícháme sůl a naložený zelený pepř. Zálivku dobře promícháme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.