Hermelínový salát s rajčaty

20 min.
Česká republika
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
201 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
15 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hermelíny rozkrojíme napůl a nakrájíme na plátky.
  • 2
    Rajčata omyjeme, pokrájíme na plátky, hlávkový salát dobře opláchneme a natrháme.
  • 3
    Salát upravíme na talíř, poklademe jej rajčaty a rozkrájeným sýrem.
  • 4
    Připravíme zálivku z octa, oleje a ochutíme ji bazalkou. Zálivkou pokapeme připravený salát.
  • 5
    Podáváme s bagetou jako rychlou a lehkou večeři.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
st 13. 1. 2016
Hermelínový salát s rajčaty
Vynikající. Takové chuťovky můžu😉. Použila jsem olivový olej, ve kterém už byla sušená bazalka. Dávám do oblíbených.