Hlávkové zelí s masem

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
351 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
28 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso nakrájené na nudličky naložíme do sójové omáčky smíchané s vodou, solamylem a bílkem.
  • 2
    Zelí nakrájíme na jemné nudličky, osmahneme na oleji a osolíme. Za stálého míchání dusíme asi 8 minut.
  • 3
    Na druhé pánvi osmahneme naložené maso, pak zelí s masem smícháme a krátce podusíme, přidáme kmín, sypkou kořenící směs a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.