Hlávkové zelí s masem
40 min.
Ingredience
- 200gramůVepřové maso libové
- 1špetkaKmín drcený
- 1špetkaPodravka
- 1špetkaSolamyl
- 1kusVaječný bílek slepičí
- 1špetkaSůl
- 100gramůZelí hlávkové bílé
- 1lžíceOmáčka sójová
- 20mililitrůOlej rostlinný
- 1lžíceVoda pitná
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
351 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
28 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Maso nakrájené na nudličky naložíme do sójové omáčky smíchané s vodou, solamylem a bílkem.
- 2Zelí nakrájíme na jemné nudličky, osmahneme na oleji a osolíme. Za stálého míchání dusíme asi 8 minut.
- 3Na druhé pánvi osmahneme naložené maso, pak zelí s masem smícháme a krátce podusíme, přidáme kmín, sypkou kořenící směs a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.