Hlávkový salát dušený s hráškem
50 min.
Ingredience
- 500gramůHrášek
- 2lžíceMáslo čerstvé
- 1lžičkaSůl
- 1lžičkaCukr krupice
- 1šálekVoda pitná
- 3kusySalát hlávkový
Počet porcí:
5Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
165 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
7 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
7 g
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 1V kastrole rozpustíme máslo, přidáme hrášek a omytý, na proužky nakrájený hlávkový salát. Podlijeme trochou vody a pod pokličkou dusíme doměkka.
- 2Nakonec podle chuti osolíme a osladíme.
- 3Podáváme s vařenými bramborami.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.