Hlávkový salát s biokysem

20 min.
Česká republika

Ingredience

    • 50gramůCukr krupice
    • 10gramůSůl
    • 200gramůBiokys
    • 5kusůSalát hlávkový
Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
52 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
1 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
1 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hlávkový salát zbavíme zvadlých listů, překrojíme jej na 4 díly a dobře propláchneme pod tekoucí vodou.
  • 2
    Biokys vyšleháme a zamícháme do něj cukr a sůl. Ochucený biokys uchováváme v chladu.
  • 3
    Okapaný salát před podáváním máčíme do připravené zálivky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.