Hlávkový salát s brynzou

30 min.
Slovensko

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
402 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
20 g
Sacharidy
30 g
Vláknina
7 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omytý salát nakrájíme na nudličky nebo natrháme na kousky a pokapeme citronovou šťávou. Přidáme oloupanou, jemně nasekanou cibuli a nastrouhanou brynzu. Vše zlehka promícháme a necháme asi 30 minut odležet v chladničce.
  • 2
    Vejce uvaříme natvrdo, oloupeme a nakrájíme na dílky. Osolíme a žloutek posypeme mletou paprikou.
  • 3
    Salát ozdobíme připravenými vejci a podáváme s tmavým chlebem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.