Hlávkový salát s podmáslím
10 min.
Ingredience
- 1kusSalát hlávkový
- 100mililitrůMléko - podmáslí
- 1lžičkaKopr čerstvý
- 1lžičkaOlej olivový extra panenský
- 1špetkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
24 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
1 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
736 mg
Vápník
60 mg
Postup přípravy
- 1Očištěný a omytý hlávkový salát natrháme na kousky a vsypeme do mísy.
- 2Podmáslí rozšleháme se solí a olejem a nalijeme na salát v míse. Přidáme omytý, nasekaný kopr a vše promícháme.
- 3Salát ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.