Hlávkový salát s ředkvičkami a kysanou smetanou
10 min.
Ingredience
- 2kusySalát hlávkový
- 300gramůŘedkvička
- 250mililitrůZakysaná smetana
- 0,5lžičkaCukr krupice
- 0,25lžičkaSůl
Počet porcí:
3Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
204 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
17 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
4 g
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 1Salát rozebereme na listy, opláchneme, necháme okapat a natrháme, omyté ředkvičky nahrubo nastrouháme. Zálivku připravíme smícháním smetany se solí a cukrem.
- 2V míse promícháme salát s ředkvičkami, přelijeme zálivkou a promícháme. Před podáváním necháme salát vychladit.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.