Hlávkový salát se slaninou po moravsku

15 min.
Česká republika

Ingredience

    • 2lžíceOcet vinný
    • 2kusySalát hlávkový
    • 1lžičkaSůl
    • 1šálekVoda pitná
    • 100gramůSlanina vepřová
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
132 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
12 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
1 g
Cukr
1 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Salát rozebereme po listech, opláchneme vodou a necháme okapat.
  • 2
    Připravíme si zálivku z vody, octa, soli a promícháme se salátem.
  • 3
    Nakonec polijeme 2 lžícemi pokrájené vyškvařené slaniny.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.