Hlávkový salát zapečený se sýrem

35 min.
Švýcarsko

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
320 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
28 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
2 g
Cukr
707 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hlávky salátů rozpůlíme a povaříme v osolené vodě asi 5 minut. Na pánvi osmahneme na oleji nakrájenou slaninu a cibulku. Pekáč vymažeme máslem, na dno rozložíme povařené půlky salátů, na ně navršíme slaninu s cibulí i s výpekem, zalijeme vývarem a posypeme strouhaným sýrem. Pečeme 20 minut ve středně vyhřáté troubě, na posledních 5 minut zalijeme smetanou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.