Hlíva s netradičním bramborovým salátem

60 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
261 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
13 g
Sacharidy
30 g
Vláknina
4 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory uvaříme doměkka. Cibuli nakrájíme na jemno a smícháme s bramborami.
  • 2
    Dvě minuty povaříme vývar, ocet a hořčici. Přimícháme to k bramborám.
  • 3
    Lišky a oříšky restujeme na troše oleje a přidáme do bramborového salátu. Osolíme, opepříme, přidáme nasekanou pažitku.
  • 4
    Hlívu obalíme v trojobalu a osmažíme na zbytku oleje.
  • 5
    Smaženou hlívu podáváme s křenem, brusinkovým kompotem a bramborovým salátem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.