Hnědé řezy

70 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
870 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
50 g
Sacharidy
93 g
Vláknina
6 g
Cukr
64 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hlubší plech na pečení vymažeme tukem a posypeme trochou mouky nebo vyložíme pečicím papírem. Troubu předehřejeme na 180°C.
  • 2
    V míse ušleháme vejce s cukrem na pěnu, přimícháme mouku, sůl, vanilkový extrakt, prášek do pečiva, ořechy a rozpuštěnou čokoládu s máslem.
  • 3
    Vzniklé těsto rovnoměrně nalijeme na plech a pečeme 35 minut.
  • 4
    Řezy krájíme vychladlé.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.