Hnědé řezy
70 min.
Ingredience
- 4kusyVejce slepičí
- 230gramůČokoláda hořká
- 70gramůMáslo čerstvé
- 1šálekCukr krupice
- 1šálekMouka polohrubá
- 1špetkaSůl
- 1lžičkaKypřicí prášek do pečiva
- 1šálekOřechy vlašské
- 2lžičkyTresť vanilková
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
870 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
50 g
Sacharidy
93 g
Vláknina
6 g
Cukr
64 g
Postup přípravy
- 1Hlubší plech na pečení vymažeme tukem a posypeme trochou mouky nebo vyložíme pečicím papírem. Troubu předehřejeme na 180°C.
- 2V míse ušleháme vejce s cukrem na pěnu, přimícháme mouku, sůl, vanilkový extrakt, prášek do pečiva, ořechy a rozpuštěnou čokoládu s máslem.
- 3Vzniklé těsto rovnoměrně nalijeme na plech a pečeme 35 minut.
- 4Řezy krájíme vychladlé.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.